Vés al contingut

notícies relacionades

El Govern atorga la Medalla d'Or de la Generalitat a Arcadi Oliveres, a títol pòstum

(Generalitat de Catalunya) El Govern ha aprovat aquest matí els decrets pels quals s’atorga la Medalla d’Or de la Generalitat a Arcadi Oliveres, a títol pòstum, “per la seva destacada trajectòria cívica, acadèmica i social”, i a Josefina Castellví, “per la seva destacada trajectòria com a oceanògrafa, biòloga, investigadora científica i escriptora”. El lliurament del guardó es farà el dia 9 de setembre, en el marc dels actes commemoratius de la Diada.

Trencar el silenci a l’Església francesa

(Església Católica a França) La revelació dels abusos sexuals al si de l’Església catòlica a França ha impactat, amb raó, a l’opinió pública.

Xavier Melgarejo, premi al compromís educatiu

(CCAPAC/CR) Per “haver donat a conèixer a Catalunya el sistema educatiu de Finlàndia”, per la seva “aportació com a director del col·legi Claret de Barcelona”, per la seva “indestriable proximitat a l’escola cristiana” i per “l’honestedat i consens unànime que la seva persona ha suscitat en tots els àmbits educatius”.

Alumnes de La Salle Reus, premi a l’emprenedoria social

(La Salle) La miniempresa Eduky, formada per un grup d’alumnes de 1r de Batxillerat de La Salle Reus, ha estat guardonada per la Fundació Junior Achievement en la X Competició Nacional de Miniempreses que s’ha celebrat aquest dimecres a Madrid i en la que han participat més de 52.000 alumnes d’arreu del territori.

panoràmica

Veure la fe