Vés al contingut

notícies relacionades

Nova campanya de recollida de llet per a famílies desafavorides

(Obra Social ‘la Caixa’) El director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró; el president de la Fundació Banc dels Aliments, Eduard Arruga, i la nutricionista especialitzada en creixement i famílies vulnerables, Elena Carrillo, han presentat aquest dimarts a Barcelona la tercera edició de la campanya

L'Escola Pia dóna una segona vida a les bicicletes en desús

(Escola Pia de Catalunya) L'Escola Pia de Catalunya fa una crida a la nostra comunitat per recollir bicicletes de totes les mides que estiguin en bon estat o que tinguin algun defecte. Es tracta de la campanya solidària #Bicisperdesprésdereis que vol donar una segona vida als vehicles en desús i fer-los arribar a alumnes d'altres escoles que les necessitin.

Servei Solidari recull llibres per finançar cursos d'alfabetització

(Escola Pia) “Saber llegir i escriure m’ha canviat la vida”. Així s'expressa l'Abel, un dels alumnes dels cursos d'alfabetització que ofereix la Fundació Servei Solidari. Un any més aquesta entitat vinculada als escolapis promou la campanya Recicla Cultura per finançar la seva activitat i millorar la inclusió social de les persones que no saben llegir ni escriure.

Tornada a l'escola solidària de Càritas Tarragona

(Arquebisbat de Tarragona) Càritas Diocesana de Tarragona col·labora en campanya de “Recollida solidària de material escolar”, impulsada pel Parc Central de Tarragona, que es farà des del proper dia 22 d’agost fins el 14 de setembre.

Veure la fe