Vés al contingut

notícies relacionades

Les oblates desfan prejudicis dels joves sobre la prostitució

(Laura Mor CR) L'experiència que aquest cap de setmana viuran un grup de joves no està disponible en cap 'smartbox' ni s'oferta en els catàlegs turístics de la ciutat de Barcelona. Però de ben segur deixarà empremta en els seus participants. De divendres a diumenge les germanes oblates del Raval obren les portes de casa seva per reflexionar sobre prostitució i per fer-ho des d'una perspectiva cristiana.

Pau i religions al barri del Raval

(David Casals i Vila - CR) “Hi ha moltes i importants diferències entre nosaltres, però hi ha també un terreny comú des d'on operar junts amb vistes a la solució del repte de la nostre època: la pau veritable”.

Les comunitats del Raval fan pinya

(David Casals – CR) “Ajudeu-nos als uns als altres”, llegim a l’Alcorà. “Estima els altres com a tu mateix”, diuen els Evangelis. Cal “servir a la comunitat”, sosté el llibre sagrat dels sikhs, el ‘Siri Guru Granth Sahib Ji’. Aquests són alguns dels textos sagrats que insten a la solidaritat en temps de crisi económica, i que es van exposar aquest dissabte 10 de noviembre en una jornada interreligiosa al Raval de Barcelona a la parròquia del Carme.
 

panoràmica

Veure la fe