Vés al contingut

notícies relacionades

Neix un premi per promoure el Pacte Educatiu Global

(CR) La Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport-Blanquerna (URL) i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), en col·laboració amb el Secretariat Interdiocesà d’Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC), convoquen ‘Encoratja! Certamen de promoció dels valors del Pacte Educatiu Global’. La primera edició d’un premi de 1.500 € a la proposta educativa que millor treballi els valors del Pacte Educatiu Global. La recepció de treballs s’inicia aquest 1 de juny.

La condició humana, en les Jornades de Teologia d’Urgell

(Bisbat d’Urgell) La Seu d’Urgell ha acollit les Jornades de Teologia del Bisbat d’Urgell 2018, organitzades per la Delegació diocesana d’Ensenyament. Dijous l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, va inaugurar les Jornades a la Sala Sant Domènec, proposta que “ja va cap a quaranta anys ininterrompudament!”.

Professors de Religió, professors del Servei d'Educació de Catalunya

(Jordi Llisterri -CR/Solsona) Els professors de Religió són professors del Servei d'Educació de Catalunya. Un Servei que es basa en la doble xarxa pública i concertada, però tota fent un servei públic educatiu. Una obvietat que contempla la Llei d'Educació de Catalunya. Però que es va haver de recordar una vegada més en la inauguració de la XI Jornada de professors de Religió de les diòcesis catalanes que va fer aquest dissabte a Solsona.

Edebé amplia el seu estudi sobre "Tendències metodològiques" a l'àrea de Religió

(Salesians) Després de la bona acollida que va tenir en la comunitat educativa l'estudi anterior sobre les "Tendències Metodològiques a l'ESO", Edebé ha posat el focus en la transformació que s'està produint en l'àmbit de la classe de Religió: canvis en les metodologies i en els continguts, la relació professor-alumne i el tractament de la diversitat espiritual dels centres educatius.

panoràmica

Veure la fe