Vés al contingut

notícies relacionades

Quedar-se sense ànima

(Armand Puig –La Vanguardia) A la nostra ciutat, la vida de moltes persones ha quedat trencada quan ha entrat en joc una força obscura de violència, d’odi i de mort. El dia 17 d’agost, la Rambla era un passeig de pau per a molts visitants de la ciutat de Barcelona, quan de sobte va caure damunt seu el sense sentit, la barbàrie, allò que hi ha de més tenebrós en l’esperit humà.

El Centre de Pastoral Litúrgica se submergirà amb Jonàs fins al fons de la balena

(CR) El llibre bíblic del profeta Jonàs és la base del nou curs que ofereix el Centre de Pastoral Litúrgica a totes aquelles persones que porten grups d'adolescents i joves, siguin monitors, consiliaris, educadors, animadors, etc. La formació, que els facilitarà recursos didàctics per treballar “com Déu confia en nosaltres, com ens estima i com ens allibera”, es durà a terme els matins de dissabtes 8 i 15 de novembre, als locals del CPL, al carrer Nàpols de Barcelona.

Teresa Forcades contra les pors

(Jordi Llisterri – CR) “Jesús és l’interlocutor principal de la meva vida”. És una de les frases de l’extensa explicació que fa Teresa Forcades sobre el seu procés de fe, Jesús, la Bíblia o la teologia sobre Maria en el llibre Converses amb Teresa Forcades. Aquesta setmana s’ha presentat a Barcelona i ella mateixa explicava que d’alguns d’aquests temes “ningú no m’havia preguntat mai fora de l’àmbit religiós”. Una manera d'arribar a un públic que mai comprarà un llibre de teologia.

Veure la fe