Vés al contingut

notícies relacionades

La Càtedra Ethos referma el seu compromís en la recerca de l'ètica política

(Càtedra Ethos) Des dels inicis de la Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull hem vetllat per l’articulació d’una ètica de les organitzacions i de les professions i hem intentat contribuir activament en millorar els nivells de transparència, d’honestedat i de bones pràctiques en les institucions del nostre país.

Sor Lucía Caram posa les mans al foc pel president Mas

(David Casals –CR). Sor Lucía Caram ha assegurat aquest dijous que ella posa les seves mans al foc pel president Artur Mas i que sap que no se les cremarà. Després de valorar la honestedat, senzillesa i humilitat de Mas, ha conclòs que el debat sobiranista està ben encarrilat i ha destacat que el president és un home que "mai claudica" i que està disposat a "sacrificar la seva vida" per Catalunya.

Oriol Junqueras i Àngel Ros dialogen sobre la seva fe

(CR) El president d’ERC, Oriol Junqueras, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, protagonitzen dijous de la setmana vinent un diàleg organitzat per la Fundació Joan Maragall sobre la vivència de la fe en l’exercici de la vida política.

Pacem in Terris 4. Les relacions entre els homes i els poders públics en el si de cada comunitat política

(Bernabé Dalmau –CR) Aquí la Pacem in Terris parteix del principi que la convivència humana exigeix l’autoritat. El tema del seu origen i del seu valor té llarga trajectòria, des del Nou Testament i els Pares de l’Església fins als tractadistes escolàstics i de l’època moderna. Que cal una autoritat i que en si té un origen diví sembla fora de discussió.

panoràmica

Veure la fe