Vés al contingut

notícies relacionades

Oriol Xirinachs, canviar la mirada amb els marginats

(Laura Mor –CR) Aquest dissabte al matí el Secretariat Diocesà pels Marginats de Barcelona proposa una trobada per parlar de les pobreses d'avui. L'acte tindrà lloc a l'Església de Sant Pau del Camp i comptarà amb la intervenció d'Eduard Sala, responsable d'acció social de Càritas Diocesana de Barcelona.

“El futur del Centre Català de Solidaritat passa per l’escolta”

(Càritas Barcelona) “Per iniciativa de Càritas i amb el suport dels bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense, el CECAS va tenir sempre en l’escolta el seu valor més essencial”. La fundadora i actual vicepresidenta del Centre Català de Solidaritat (CECAS) Pilar Malla ha valorat així els orígens d'aquesta entitat dedicada a les persones amb problemes de drogodependència i d'exclusió.

Les Jornades del CECAS reforcen el treball en equip per respondre a les addiccions

(CECAS) Més de 90 persones van participar aquest octubre en les Jornades Anuals del Centre Català de Solidaritat (CECAS), una trobada que cada any reuneix voluntaris, professionals, col·laboradors i Consell directiu. Pilar Malla, vicepresidenta de la Fundació va inaugurar les Jornades i va remarcar la importància de l’actitud d’escolta que permeti servir millor a les persones que s’atenen.

Veure la fe