Vés al contingut

notícies relacionades

“El futur del Centre Català de Solidaritat passa per l’escolta”

(Càritas Barcelona) “Per iniciativa de Càritas i amb el suport dels bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense, el CECAS va tenir sempre en l’escolta el seu valor més essencial”. La fundadora i actual vicepresidenta del Centre Català de Solidaritat (CECAS) Pilar Malla ha valorat així els orígens d'aquesta entitat dedicada a les persones amb problemes de drogodependència i d'exclusió.

Les Jornades del CECAS reforcen el treball en equip per respondre a les addiccions

(CECAS) Més de 90 persones van participar aquest octubre en les Jornades Anuals del Centre Català de Solidaritat (CECAS), una trobada que cada any reuneix voluntaris, professionals, col·laboradors i Consell directiu. Pilar Malla, vicepresidenta de la Fundació va inaugurar les Jornades i va remarcar la importància de l’actitud d’escolta que permeti servir millor a les persones que s’atenen.

“L'esplai Chanut encarna el que hauria de ser una comunitat cristiana”

LAURA MOR –CR, VILADRAU/BADALONA | “Som com som perquè hem estat al Chanut”. Judit Vilaclara, responsable de l'esplai Lluís M. Chanut, té clar que el pas pel centre ha marcat totes les generacions de voluntaris que s'hi han implicat. Enguany celebren 35 anys de la peculiar trajectòria d'aquest esplai, predisposat a la itinerància des d'una clara opció per als col·lectius més desafavorits.

Veure la fe