Vés al contingut

notícies relacionades

La utopia i la distopia al cristianisme, a la nova revista 'Qüestions'

(Fundació Joan Maragall) El número 272 de Qüestions presenta un monogràfic que porta per títol De la utopia a la distopia. En el nou número publicat per la Fundació Joan Maragall, autors de diferents disciplines reflexionen sobre la dialèctica utopia-distopia al cristianisme. La revista també compta amb un diàleg entre David Jou, Pere Lluís Font i Miquel Calsina. 

'Qüestions de Vida Cristiana' homenatja Rovira Belloso

(CR) “Com un petit homenatge i com un regal al qui molts considerem el teòleg de referència de Catalunya”. La revista Qüestions de Vida Cristiana dedica el darrer número monogràfic a Josep M. Rovira Belloso amb motiu dels seus 90 anys. L'editen conjuntament Publicacions de l'Abadia de Montserrat i la Fundació Joan Maragall. 

“La inculturació moderna del cristianisme demana coratge intel·lectual”

(Laura Mor –CR) “Algú ha dit, probablement amb raó, que totes les èpoques estan igual de prop o de lluny de Déu. I la moderna no és cap excepció”. Amb aquest preàmbul el filòsof Pere Lluís Font situa el seu llibre Cristianisme i modernitat, que dijous es va presentar a l'auditori de la Fundació Joan Maragall.

Veure la fe