Vés al contingut

notícies relacionades

La vall de Núria, terra de verges trobades i pastors

(Josep Gordi –CR) Per arribar a aquest santuari natural podem utilitzar el transport públic, és a dir, el tren fins a Ribes de Freser i després el cremallera que ens portarà a Queralbs. Tot just baixem del tren a Ribes de Freser de ben segur que notarem la frescor de la muntanya. Només cal canviar d’andana i ja podem enfilar-nos al cremallera que ens ha dur a Queralbs.

Apocalíptics i integrats davant Jesús, per Oriol Junqueras

(Oriol Junqueras) L’Antic  Testament va posar per escrit tradicions orals, que havien sorgit molts segles abans. I això permet resseguir, en un sol text, l’evolució de determinats conceptes i idees al llarg del temps.

Jornades de Castelldaura 2015 arriben als 50 anys

(Opus Dei) «Què s'espera d'un bon pastor?» és el títol de les Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura d'aquest any dedicades a la formació dels preveres. Aquestes jornades, organitzades pel Centre Sacerdotal Rosselló, celebren els 50 anys d'existència en els que han tractat diferents aspectes de la tasca pastoral.

“La Reforma fou progrés espiritual, cultural i per a les dones”

(David Casals –CR) Dos pastors catalans, en Carles Capó i la Nathalie Reverdin, exerceixen des de fa dos anys el seu ministeri a Suïssa, a pocs quilòmetres de Ginebra, una de les principals ciutats en la història de la Reforma Protestant.  Amb ells hi hem parlat perquè ens expressin com celebren el Dia de la Reforma, que recorda una data, el 31 d'octubre de 1517, que és considerada l'origen de les esglésies protestants. 

panoràmica

Veure la fe