Vés al contingut

notícies relacionades

Dona catòlica, has patit invisibilitat o menyspreu per part del clergat?

(Laura Mor –CR) Una de les cinc publicacions més llegides aquesta setmana al nostre portal ha sigut la notícia titulada Vuit dones ‘oficien’ missa a les Garrigues al faltar sacerdots, de la secció del recull de premsa. Més enllà de l’encert i precisió del titular, el diari Segre ha aconseguit cridar l’atenció i generar rebombori a xarxes socials.

Maristes Anna Ravell inicia un procés participatiu per millorar la sostenibilitat del centre

(Maristes) L'escola Maristes Anna Ravell de Barcelona ha iniciat un procés participatiu per definir, valorar i millorar la sostenibilitat de l'escola. El projecte que lidera l'equip de pastoral del centre vol conscienciar sobre la necessitat de cuidar el planeta. També vol treballar el "cuidar-nos nosaltres mateixos a partir de la visió de l'ecologia integral plantejada pel papa Francesc a l'encíclica Laudato si'", expliquen des de l'escola.

Arrels Sant Ignasi crea el “Consell d’Amics”

(CR) Arrels Sant Ignasi (ASI), entitat jesuïta que treballa en favor de les persones sense llar a Lleida, ha presentat el Consell d’Amics ASI. Amb la creació d’aquest òrgan, l’entitat vol “aprofitar el talent humà” de moltes persones que s’han vinculat a l’entitat per tal d’estudiar críticament les causes que generen exclusió i les vies per posar-hi solució.

Enric Canet: "A l'Escola Pia treballem perquè laics i religiosos estiguin al mateix nivell dins la Institució"

(Glòria Barrete –CR) El calendari d'Escola Pia de Catalunya recull el març de 2015 una cita important per a la institució: la celebració del Capítol Provincial dels escolapis, "l'òrgan sobirà de tota l'Escola Pia, el que mana", recorda Enric Canet, escolapi i assistent de Presència. Un òrgan que, enguany, comptarà amb la participació de 30 religiosos i 25 laics, que posaran les bases del que serà el futur de l'orde a Catalunya per als propers quatre anys.

"Els delegats són un motor de participació a l'aula"

(Escola Pia) Per segon curs consecutiu, els delegats i delegades d’alumnes de l’Escola Pia de Catalunya reben formació per poder desenvolupar el seu paper. És la resposta a la petició dels propis estudiants i ha estat dissenyada i impartida per professionals de l’escola Adhara.

panoràmica

Veure la fe