Vés al contingut

notícies relacionades

Maristes Anna Ravell inicia un procés participatiu per millorar la sostenibilitat del centre

(Maristes) L'escola Maristes Anna Ravell de Barcelona ha iniciat un procés participatiu per definir, valorar i millorar la sostenibilitat de l'escola. El projecte que lidera l'equip de pastoral del centre vol conscienciar sobre la necessitat de cuidar el planeta. També vol treballar el "cuidar-nos nosaltres mateixos a partir de la visió de l'ecologia integral plantejada pel papa Francesc a l'encíclica Laudato si'", expliquen des de l'escola.

Arrels Sant Ignasi crea el “Consell d’Amics”

(CR) Arrels Sant Ignasi (ASI), entitat jesuïta que treballa en favor de les persones sense llar a Lleida, ha presentat el Consell d’Amics ASI. Amb la creació d’aquest òrgan, l’entitat vol “aprofitar el talent humà” de moltes persones que s’han vinculat a l’entitat per tal d’estudiar críticament les causes que generen exclusió i les vies per posar-hi solució.

Enric Canet: "A l'Escola Pia treballem perquè laics i religiosos estiguin al mateix nivell dins la Institució"

(Glòria Barrete –CR) El calendari d'Escola Pia de Catalunya recull el març de 2015 una cita important per a la institució: la celebració del Capítol Provincial dels escolapis, "l'òrgan sobirà de tota l'Escola Pia, el que mana", recorda Enric Canet, escolapi i assistent de Presència. Un òrgan que, enguany, comptarà amb la participació de 30 religiosos i 25 laics, que posaran les bases del que serà el futur de l'orde a Catalunya per als propers quatre anys.

panoràmica

Veure la fe