Vés al contingut

notícies relacionades

Josep Miralles, testimoni de Jesús caminant pels carrers d’un barri

(Xavier Alegre) En Josep, pel seu tarannà afable, generós, ple d’amor i profundament marcat pel seguiment de Jesús, ha sigut un regal per a totes les persones que hem tingut la sort de tractar-lo, llevat d’aquelles a les quals molestava la seva opció clara per la justícia.

En recordar el seu pas per aquest món, el sentiment que ens domina és el d’un profund agraïment. I d’admiració. En primer lloc, per les coses que va fer, que són moltes, sobre tot des de que l’any 1983 va obtindré, a Paris, el doctorat en Sociologia. Però encara més per la manera com les va fer.

“24 persones són forçades a fugir cada minut”

(URL) La Universitat Ramon Llull, en el marc del projecte d'agregació Aristos Campus Mundus, ha organitzat a la Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi (HTSI) de la Universitat Ramon Llull (URL) la jornada sobre refugiats i migrants 'Viatge sense retorn?' amb testimonis directes i professionals experts en migració, que s'ha celebrat divendres i ha c

Córrer per diners

(Laura Mor –CR) Enguany la primavera dóna fe de l'esclat d'una nova moda: les curses i les caminades solidàries. Càritas, La Salle, Sant Joan de Déu, Salesians i Oxfam Intermón són algunes de les entitats socials que promouen l'esport amb valors per finançar els seus projectes. Però l'èxit de convocatòria no garanteix assolir objectius de mirada llarga.

Veure la fe