Vés al contingut

notícies relacionades

La minisèrie Atzucac, Premi Armengol-Mir

(FECC) En el marc de les 15es Jornades de Pastoral Educativa, la minisèrie audiovisual infantil Atzucac ha rebut, de forma telemàtica, el Premi Armengol-Mir. La secretària general de la Fundació Escola Cristiana, Meritxell Ruiz, ha estat l'encarregada de conduir l'acte de lliurament d'aquest divendres. Aquesta ha estat l'onzena edició del premi que convoquen Escola Cristiana i l'Editorial Baula.

Un documental “per respondre entre tots què vol dir ser persona”

(Laura Mor –CR) El món audiovisual continua sent espai d’escolta i de diàleg. Ho demostren Mireia Branera, Laura Borràs, Anna Roig, Ferran Busquets, Lluís Marco, Montse Miralles, Núria Ortín, Cesk Freixas, Bea Talegón, Ricard Díaz i Francesc Mateu. Tots ells s’han aturat a respondre què vol dir ser persona avui i com definim la dignitat humana.

El Núvol Interior, audiovisual per “moure els cors”

(CR) La pandèmia ha trasbalsat el dia a dia de molta gent. Diverses iniciatives han sorgit per pal·liar-ne les conseqüències econòmiques, socials i culturals. L’Oriol Martín, membre de l'equip pastoral de La Salle Catalunya i pare de família, ha sumat “el seu granet de sorra” en l'àmbit espiritual amb el Núvol Interior, que aquesta setmana estrena el videclip "Pren alè, desperta".

recull de notícies

Veure la fe