Vés al contingut

notícies relacionades

Pere Ferré als educadors maristes: “Sou transmissors de vida”

(Maristes) Els educadors de les obres socials maristes han celebrat la seva trobada anual aquest divendres a Igualada. Enguany la jornada ha estat marcada per la celebració dels 25 anys del Centre Residencial d'Acció Educativa La Llar d'Igualada.

2,3 milions de l’Obra Social ”la Caixa” per la convivència, l'èxit escolar i la igualtat

(Obra Social "la Caixa") Prop de 20.000 persones que viuen principalment en zones d’alta diversitat social i cultural seran les beneficiàries directes dels ajuts que l’Obra Social ”la Caixa” ha concedit aquest any a través de 21 projectes, valorats en 536.960 euros i que fomenten la convivència ciutadana intercultural, el desenvolupament social i la igualtat d’oportunitats a Catalunya.

La Magic Line de Sant Joan de Déu s'estén fins a Mallorca

(Sant Joan de Déu) La Magic Line, la mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables, creua el mar i arriba fins a Mallorca. El proper 14 de maig de 2017 se celebrarà la primera edició en terres mallorquines.

Sant Joan de Déu demostra al carrer que "Somiant no en tenim prou"

(OHSJD) L’Obra Social Sant Joan de Déu ha tancat avui gairebé cinc mesos de mobilització solidària Magic Line amb una festa final a la Plaça de la Catedral de Barcelona. Els 731 equips, que sumen 10.000 persones en aquesta tercera edició, han participat durant tot el dia a la caminada Magic Line que ha recorregut els turons de Barcelona.

Perico Pastor, Sergi Barnils i Javier Meján, a l’exposició benèfica de Sant Joan de Déu

(Sant Joan de Déu) L’Obra Social Sant Joan de Déu i la Fundació Gaspar de Portolà organitzen conjuntament la 43a edició d’Art Solidari, una exposició benèfica que compta amb un centenar d'obres donades per diversos autors a favor de les persones més desfavorides. La mostra s'inagura el proper dimecres a l’espai Campos Elíseos de Barcelona i es podrà veure a l'Hospital Sant Joan de Déu 13 de desembre al 8 de gener.

Nou programa per l’envelliment actiu i el bon tracte a la gent gran

(Obra Social 'La Caixa') Neus Munté, vicepresidenta del Govern i consellera de Benestar Social i Família, i Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, van signar dijous al Departament de Benestar Social i Família un conveni per promoure el programa de Gent Gran 3.0.

‘Som migrants’, deixem-nos impactar

(Jordi Llisterri-CR) “Hi ha moltes realitats que sabem que existeixen però si no hi aturem la mirada tot ens pot quedar lluny i abstracte”. Així explicava el delegat dels jesuïtes a Catalunya, Llorenç Puig, la importància de l’exposició fotogràfica “Som migrants” que s’ha inaugurat aquest dilluns al matí al CaixaForum de Barcelona. Unes imatges per les que hem de “deixar-nos impactar”.

Veure la fe