Vés al contingut

notícies relacionades

2,3 milions de l’Obra Social ”la Caixa” per la convivència, l'èxit escolar i la igualtat

(Obra Social "la Caixa") Prop de 20.000 persones que viuen principalment en zones d’alta diversitat social i cultural seran les beneficiàries directes dels ajuts que l’Obra Social ”la Caixa” ha concedit aquest any a través de 21 projectes, valorats en 536.960 euros i que fomenten la convivència ciutadana intercultural, el desenvolupament social i la igualtat d’oportunitats a Catalunya.

Perico Pastor, Sergi Barnils i Javier Meján, a l’exposició benèfica de Sant Joan de Déu

(Sant Joan de Déu) L’Obra Social Sant Joan de Déu i la Fundació Gaspar de Portolà organitzen conjuntament la 43a edició d’Art Solidari, una exposició benèfica que compta amb un centenar d'obres donades per diversos autors a favor de les persones més desfavorides. La mostra s'inagura el proper dimecres a l’espai Campos Elíseos de Barcelona i es podrà veure a l'Hospital Sant Joan de Déu 13 de desembre al 8 de gener.

‘Som migrants’, deixem-nos impactar

(Jordi Llisterri-CR) “Hi ha moltes realitats que sabem que existeixen però si no hi aturem la mirada tot ens pot quedar lluny i abstracte”. Així explicava el delegat dels jesuïtes a Catalunya, Llorenç Puig, la importància de l’exposició fotogràfica “Som migrants” que s’ha inaugurat aquest dilluns al matí al CaixaForum de Barcelona. Unes imatges per les que hem de “deixar-nos impactar”.

Veure la fe