Vés al contingut

notícies relacionades

Lectures per la pau i la no violència

(Editorial Baula) Baula ha fet una selecció de lectures que donen peu a reflexionar sobre actituds positives amb possibilitats de transformar l'aula, el centre educatiu, la família, el barri, el món.

“La noviolència va de lluita, no de pacifisme poruc”

(Laura Mor –CR/Lleida) El jesuïta Joan Morera és un dels impulsors del projecte Mou la noviolència, del Grup de treball en noviolència cristiana. L’itinerari didàctic que proposen ha tingut bona rebuda a Catalunya. Diversos grups han iniciat aquest treball per prevenir l’assetjament i l’opressió, comprendre la lògica de la violència o gestionar la por. Un entrenament per transformar la societat en clau de noviolència.

Practicar la noviolència de Jesús avui

(Cristianisme i Justícia) Davant els inferns de la violència, l’opressió i la repressió, les víctimes no semblen tenir altra escapatòria que l'acció-reacció (fight) o el silenci submís (flight).

La tradició de la noviolència a Catalunya

(Cristianisme al Segle XXI)  El passat dijous dia 2, a la Sala d’Actes de la Parròquia de Sant Ildefons del carrer dels Madrazo de Barcelona, a les set de la tarda,  va tenir lloc la taula rodona  titulada "La tradició de la noviolènia a Catalunya: respostes a les recents agressions" organitzada per “Cristianisme al segle XXI”.

Veure la fe