Vés al contingut

notícies relacionades

Enric Bartrina Corominas

Mor el capellà Enric Bartrina, antic arxiver de Solsona i reconegut divulgador cultural

CR | Aquesta matinada, 16 de setembre, ha mort Enric Bartrina i Corominas, capellà nascut a Gironella, als 89 anys d’edat.  Bartrina residia des de feia anys a la residència d’avis Pere Màrtir Colomés de Solsona. Enric Bartrina i Corominas va néixer a Gironella I'any 1934 i es va ordenar de sacerdot al santuari de Fàtima de Tàrrega l'any 1957. 

Lleida s'acomiada del bisbe Malla

(Bisbat de Lleida) El bisbe emèrit de Lleida Ramon Malla i Call ha rebut sepultura aquest Dilluns de Pasqua als peus de la capella de la Mare de Déu de Montserrat, a la Catedral Nova de Lleida, després d’un funeral presidit pel bisbe Joan Piris i concelebrat per la major part dels bisbes de les diòcesis catalanes, amb el cardenal Lluís Martínez Sistach i l’arquebisbe Jaume Pujol al capdavant, així co

Plantar plantes en memòria de l'Enric

(David Casals/CR) En la gran majoria dels casos, sortim d'un funeral amb les mans buides. Bé, normalment sota el braç es duu un recordatori, i poca cosa més. Ara bé, el comiat del pastor protestant Enric Capó de diumenge passat, que va morir el divendres 9, va ser diferent.
 

Veure la fe