Vés al contingut

notícies relacionades

Joves confinats: una pregària i un propòsit cada dia

(Laura Mor –CR) Un recés total. Així descriu la situació que vivim el director del Secretariat Interdiocesà de Joventut de Catalunya i Balears, Josep Mateu. Des del SIJ han creat un recurs de pregària perquè els joves visquin el confinament des de l’experiència cristiana. El material es titula Fent camí i consisteix en una breu fitxa de reflexió, amb una cançó, l’evangeli del dia, unes preguntes senzilles i un propòsit.

“La noviolència va de lluita, no de pacifisme poruc”

(Laura Mor –CR/Lleida) El jesuïta Joan Morera és un dels impulsors del projecte Mou la noviolència, del Grup de treball en noviolència cristiana. L’itinerari didàctic que proposen ha tingut bona rebuda a Catalunya. Diversos grups han iniciat aquest treball per prevenir l’assetjament i l’opressió, comprendre la lògica de la violència o gestionar la por. Un entrenament per transformar la societat en clau de noviolència.

Nous materials per a les ecoparròquies

(CR/Justícia i Pau) Com podem minimitzar l'impacte de la degradació ambiental i preservar la biodiversitat? Tenim en compte els “més vulnerables” al canvi climàtic? Les nostres accions honren al “Creador”? Els cristians d’arreu del món són cridats a formular-se aquestes preguntes durant el proper mes. Aquest diumenge 1 de setembre comença el Temps de la Creació.

La Sagrada Família obre les portes a mestres i professors

(CR) La Basílica de la Sagrada Família convida als docents a conèixer el seu programa d’activitats didàctiques. Per presentar-lo, aquest dijous dia 2 i el proper 14 d’octubre s’han programat dues sessions informatives. En les dues sessions es presentarà als docents la metodologia i els materials associats a les visites didàctiques.

Veure la fe