Vés al contingut

notícies relacionades

Migra Studium acull 1.198 persones en un 2021 ple de traves per visitar el CIE

(Miquel Codolar –CR) L’Oussama va arribar del Marroc amb avió fa tres anys. Només tenia 21 anys i molts projectes, però ningú que se l’escoltés ni el prengués seriosament. Va passar mesos vivint als carrers de Saragossa, Tarragona, Logronyo i Burgos. Dormint al ras, amb una amigdalitis sense tractar, deambulant. Amb por als agents de la policia. Esforçant-se per evitar l’alcohol i la droga i per viure segons la seva fe musulmana.

Menys drets i més patiment al CIE de Barcelona

(Migra Studium/CR) Aquest dilluns a Barcelona s’ha presentat l’informe anual sobre la situació al Centre d’Internament a Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona, que elabora la Fundació Migra Studium. L’informe porta per títol ‘Menys drets, més patiment’ i posa de relleu dues realitats totalment oposades qu

M. Carmen de la Fuente: “La mateixa gent mor al Mediterrani, Mòria o Badalona”

(Ignasi Escudero –CR) L’incendi a una nau de Badalona que va acabar amb la vida de quatre persones ha posat de relleu les condicions de vida a les que es veuen abocades moltes persones del nostre país, especialment les d’origen migrant. Coincidint amb Dia Internacional del Migrant, conversem amb la directora de la Fundació Migra Studium, María del Carmen de la Fuente.

Veure la fe