Vés al contingut

notícies relacionades

migra-studium-20-anys-00

Migra Studium celebra 20 anys “obrint portes” a les persones migrants de Barcelona

ROGER VILACLARA –CR | No és el què, sinó el com. I és que els vint anys de Migra Studium, l'entitat dels jesuïtes que treballa per les persones migrants de Barcelona, no han estat només vint anys d'acollida; sinó també d'aprenentatge, de comunitat i de ser "porta oberta per les persones que busquen el desig d'un futur que permeti una vida digna".

cie-2021

La vetlla de pregària davant el CIE de Barcelona reclamarà transparència en la gestió del centre

MIGRA STUDIUM | Aquest dissabte 1 d'octubre a les 19:00 h tindrà lloc una nova vetlla de pregària davant del Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de Zona Franca a Barcelona. Sota el lema 'opaCIEtat. Què hi està passant', la novena edició d'aquesta concentració reclamarà major transparència i compliment de la legalitat pel que fa a l'accés a l'interior d'aquests centres.

jesuites-cvx

Migra Studium: "L'acompanyament comunitari als joves migrants és fonamental"

JESUÏTES | Les Comunitats de Vida Cristiana CVX-Catalunya i Migra Studium acaben de renovar el seu compromís per a treballar juntes en el projecte d’hospitalitat. Fa poc més d’un any que CVX-Catalunya es va implicar en l’acompanyament a les persones migrants que es troben acollides en un pis de la xarxa d’hospitalitat de Migra Studium. Ara, totes dues entitats han decidit formalitzar i renovar aquest acord amb un conveni per als pròxims 5 anys. 

Migra Studium acull 1.198 persones en un 2021 ple de traves per visitar el CIE

(Miquel Codolar –CR) L’Oussama va arribar del Marroc amb avió fa tres anys. Només tenia 21 anys i molts projectes, però ningú que se l’escoltés ni el prengués seriosament. Va passar mesos vivint als carrers de Saragossa, Tarragona, Logronyo i Burgos. Dormint al ras, amb una amigdalitis sense tractar, deambulant. Amb por als agents de la policia. Esforçant-se per evitar l’alcohol i la droga i per viure segons la seva fe musulmana.

Veure la fe

podcasts