Vés al contingut

notícies relacionades

La densitat espiritual de sant Ignasi, en català

(Laura Mor –CR) Familiars, companys jesuïtes, religioses d'altres ordes, clergues, laics; però també reis, marqueses, prínceps i ducs. És un públic molt heterogeni a qui Ignasi de Loiola escriu cartes personals per transmetre una mateixa urgència: estimar Déu i fer possible el seu “Regne” a la terra.

Llorenç Puig explica la seva vivència a la Congregació General dels jesuïtes

(Jesuïtes) La Congregació General 36 de la Companyia de Jesús va elegir fa uns dies el pare Arturo Sosa com a nou Superior General dels jesuïtes. Recuperem aquí com ha viscut aquest procés el jesuïta català Llorenç Puig, delegat de la Companyia de Jesús a Catalunya. Puig és un dels membres de la Congregació General i ha participat en l'elecció del nou pare General.

Sant Ignasi es posa entre la gent a Santa Maria del Mar

(Jordi Llisterri-CR) No és una estàtua en un pedestal, ni un objecte delicat que cal allunyar dels nens o protegir dels turistes. L'espai de la capella de la nova escultura de Sant Ignasi a Santa Maria del Mar de Barcelona està pensat perquè la gent s'hi acosti, la toqui, s'hi assegui al costat, li faci un petó, li acaroni la barba o s'hi faci fotografies.

La Jornada de Mestres i Professors de Religió arriba a la desena edició

(Escola Cristiana) La Salle Bonanova de Barcelona acollirà el proper dissabte 9 d'abril la 10a Jornada de Mestres i Professors de Religió Catòlica de les diòcesis amb seu a Catalunya, que organitzen el Secretariat Interdiocesà d'Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC) i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC).

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe