Vés al contingut

notícies relacionades

Els religiosos de Catalunya obren el recés d'Advent a tothom

(URC) Aquest dissabte 19 de desembre al matí la Unió de Religiosos de Catalunya (URC) convoca el recés d’Advent amb el lema ‘L’esperança des del testimoni’. El recés arriba en un context social que ha patit i continua patint avui dia les conseqüències de la Covid -19. Per això, amb l’objectiu de revifar l’esperit, es presentaran diferents testimonis d’esperança.

El jesuïta Llorenç Puig, nou secretari de la Unió de Religiosos de Catalunya

(URC) La Unió de Religiosos de Catalunya ha comunicat aquest dimecres el nomenat el jesuïta Llorenç Puig com a nou secretari general d’aquest òrgan de coordinació i formació de la vida consagrada, i la salesiana Maria Rosa Olivella, com a administradora de l’URC. Tots dos per a un primer quadrienni i d’acord amb els Estatuts de l’URC.

La densitat espiritual de sant Ignasi, en català

(Laura Mor –CR) Familiars, companys jesuïtes, religioses d'altres ordes, clergues, laics; però també reis, marqueses, prínceps i ducs. És un públic molt heterogeni a qui Ignasi de Loiola escriu cartes personals per transmetre una mateixa urgència: estimar Déu i fer possible el seu “Regne” a la terra.

Llorenç Puig explica la seva vivència a la Congregació General dels jesuïtes

(Jesuïtes) La Congregació General 36 de la Companyia de Jesús va elegir fa uns dies el pare Arturo Sosa com a nou Superior General dels jesuïtes. Recuperem aquí com ha viscut aquest procés el jesuïta català Llorenç Puig, delegat de la Companyia de Jesús a Catalunya. Puig és un dels membres de la Congregació General i ha participat en l'elecció del nou pare General.

Sant Ignasi es posa entre la gent a Santa Maria del Mar

(Jordi Llisterri-CR) No és una estàtua en un pedestal, ni un objecte delicat que cal allunyar dels nens o protegir dels turistes. L'espai de la capella de la nova escultura de Sant Ignasi a Santa Maria del Mar de Barcelona està pensat perquè la gent s'hi acosti, la toqui, s'hi assegui al costat, li faci un petó, li acaroni la barba o s'hi faci fotografies.

La Jornada de Mestres i Professors de Religió arriba a la desena edició

(Escola Cristiana) La Salle Bonanova de Barcelona acollirà el proper dissabte 9 d'abril la 10a Jornada de Mestres i Professors de Religió Catòlica de les diòcesis amb seu a Catalunya, que organitzen el Secretariat Interdiocesà d'Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC) i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC).

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe