Vés al contingut

notícies relacionades

L'Apostolat Seglar català crea una Escola d'Acompanyament per a laics

(Glòria Barrete –CR) Fa molts anys que l'Apostolat Seglar a Catalunya treballa conjuntament a través d'una comissió per acordar línies comunes de treball i accions coordinades. L'acció més visible que tiren endavant conjuntament des de fa uns sis anys és la jornada catalana d'Apostolat Seglar que fan cada any.

"El laïcat ens hem trobat per mirar-nos als ulls"

(Jordi Llisterri –CR/Poblet) Un grup de 25 persones es van reunir fa un any pensant en un Congrés i aquest dissabte se n'han aplegat de més de 500 al Monestir de Poblet. El Congrés Laïcat XXI s'ha obert aquest dissabte al matí amb representants de les deu diòcesis catalanes i de Mallorca i Menorca.

"Som aquí per mirar-nos als ulls els uns als altres". És una idea de la benvinguda i inici del Congrés. Una presentació coral, amb les veus dels membres del grup promotor, que ha plantejat els temes pendents sobre la presència del laïcat en l'Església i en el món.

El Misteri de la Selva, a punt amb l'últim assaig general

(Misteri de la Selva) Els propers divendres i dissabte l’església parroquial de Sant Andreu Apòstol de la Selva del Camp acollirà la nova edició del Misteri de la Selva. Aquest drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica, que es representa ininterrompudament des de 1980. Hi participaran més d’un centenar de persones entre actors i actrius i responsables de la posada en escena.

El IV Congrés Litúrgic de Montserrat també vol ser una aportació a l'Església universal

(Laura Mor –CR) La Facultat de Teologia i l'Abadia de Montserrat acolliran de dijous 16 a dissabte 18 el IV Congrés Litúrgic de Montserrat, coincidint amb el centenari del I Congrés de 1915. És la convocatòria conjunta del pare abat i dels bisbes catalans per subratllar la importància de la litúrgia a casa nostra i analitzar els principals desafiaments en la reforma d'aquest camp.

Veure la fe