Vés al contingut

notícies relacionades

Un impuls a la contractació estable i de qualitat per als joves

(Obra social “la Caixa”) L’Obra Social ”la Caixa” ha ajudat 602 joves catalans a trobar una feina a Catalunya en el marc del programa ”la Caixa” Feina Jove, cofinançat per l’entitat i el Fons Social Europeu. El 67 % d’aquestes insercions laborals (404 contractes) han estat indefinides.

Això ha estat possible gràcies a 363 empreses catalanes que s’han interessat pel programa i pels seus incentius per a l’ocupació juvenil. Així, el programa ”la Caixa” Feina Jove acaba, després de tres anys d’actuació, amb un balanç positiu.

Acollida incondicional dels salesians als joves de Torre Baró. Bona Pasqua!

(Laura Mor –CR) “L'acollida, el somriure, el respecte absolut, el reconeixement de l'altre, del jove, com una persona absolutament vàlida”. Aquest és l'estil de l'escola de cuina i bar-restaurant Cruïlla al Punt. Ho explica Dolça Valero, coordinadora d'aquest projecte d'inserció a Torre Baró que forma part de la Fundació Jovent dins les Plataformes Socials dels Salesians. Entre plats i olles, feliciten la Pasqua als lectors de Catalunya Religió.

Voluntaris de presons analitzen recursos per a la reinserció dels interns

(Justícia i Pau) Amb l’objectiu de donar a conèixer les dificultats a les quals s’exposen els interns en la seva sortida de la presó, aquest dissabte es convoca el IV Espai Obert de Voluntariat Penitenciari. Organitzat per CEDRE i Justícia i Pau, el programa pretén donar visibilitat als recursos orientats a la reinserció tant de la xarxa pública, com privada.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe