Vés al contingut

notícies relacionades

Mor Josep Escòs, capellà de poble i de moviments

(Jordi Llisterri-CR) Al costat de la gent de les parròquies i al costat dels moviments d’Acció Catòlica. I capellà de presons. Són algunes de les dedicacions pastorals que marquen el perfil de mossèn Joan Escòs, capellà del bisbat de Vic que va morir aquest dimecres a Navarcles als 76 anys. El funeral es farà aquest divendres a les 12 del migdia a l’Església de Santa Maria de Navarcles on era rector.

Justícia i Pau homenatja Jordi Cots per la seva "tasca vocacional" en favor de la infància

(Laura Mor –CR/Esplugues de Llobregat) Emotiu aplaudiment en l'homenatge a l'escriptor, advocat i pedagog Jordi Cots Moner del centenar llarg d'amics, col·laboradors i voluntaris de Justícia i Pau de Barcelona. Aquest divendres al vespre la segona edició de la convocatòria que l'entitat dedica a enfortir la seva xarxa ha reconegut l'itinerari vital de qui va ser el fundador i promotor de la Comissió de la Infància.

“Calen eines per promoure la responsabilitat laical”

(Laura Mor –CR) “Som conscients que hi ha molts laics i laiques que acompanyen en la fe a persones i grups i volem donar-los suport”. Anna Almuni, delegada d'Apostolat Seglar de la diòcesi de Barcelona, explica el programa L'acompanyament en la fe de persones i grups, que comença al març amb l'objectiu de preparar els laics pensant en el seu rol, present i futur, en el si de l'Església.

Veure la fe