Vés al contingut

notícies relacionades

Sant Joan de Déu: “Sempre a punt per sortir a practicar la caritat”

(CR/SJD) Tant el superior general, el germà Jesús Etayo, com el superior provincial, José Luis Fonseca, han adreçat un missatge amb motiu de la Festivitat de Sant Joan de Déu, aquest 8 de març. Etayo ha adreçat una carta a tots els que formen la Família Hospitalària arreu del món.

Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris celebra 10 anys

(Sant Joan de Déu) Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris ha commemorat aquest dimarts al vespre el seu desè aniversari amb una petita celebració en el mateix recinte. L'acte ha comptat amb la presència de Pilar Díaz, alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, i del germà José Luis Fonseca, superior provincial, a més de col·laboradors, germans i voluntaris.

Sant Joan de Déu, 500 anys teixint complicitats

(Glòria Barrete –CR) "El papa Joan XXIII deia: 'Estem a la Terra no per custodiar un museu, sinó un jardí ple de vida i destinat a un futur gloriós'; aquest jardí avui s'anomena hospitalitat", ha afirmat el bisbe i germà de Sant Joan de Déu, José Luís Redrado, durant l'Eucaristia d'acció de gràcies que l'orde hospitalari ha celebrat aquest dilluns al vespre a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona.

Veure la fe