Vés al contingut

notícies relacionades

L'abat de Montserrat visita els "Jordis" a la presó

(Jordi Llisterri-CR) L'abat de Montserrat, Josep Maria Soler, va visitar aquest dimecres Jordi Sànchez i Jordi Cuixart a la presó de Soto del Real. La visita s'ha fet per iniciativa de Montserrat i no ha estat anunciada des de l'Abadia. La primera informació d'aquesta visita a l'expresident de l'ANC i diputat i al president d'Omnium s'ha difós al llarg d'aquest dijous a través de missatges privats de Whatsapp. Des de l'Abadia es remarca que aquesta acció  s'emmarca en la defensa dels drets humans i no des d'una opció política.

Missioners.cat presenta a Vic “els testimonis vius de l’Evangeli”

(Alba Sabaté –CR) Aquest divendres Vic ha escoltat de primera mà els testimonis de missioneres i missioners de Catalunya que viuen repartits arreu del món. El projecte Missioners.cat, de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura, s’ha presentat al Seminari de la capital d’Osona, terra mare d’alguns d’aquests catalans que han decidit marxar per dedicar la seva vida a ajudar els altres.

Els missioners catalans van més enllà de la “promoció humana”

(Laura Mor –CR/Tarragona) Quan no hi ha gaire raons per a l'optimisme, els missioners segueixen al peu del canó. Els toca oferir esperança. Què pot fer l'Església en contextos de pobresa, i sovint també de violència i corrupció? La resposta va més enllà de la “promoció humana”, tal com han reflectit el 90 aniversari del Domund. Dimecres les delegacions de missions han tancat tota una setmana especial d'actes.

Veure la fe

podcasts