Vés al contingut

notícies relacionades

La Càtedra Ethos referma el seu compromís en la recerca de l'ètica política

(Càtedra Ethos) Des dels inicis de la Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull hem vetllat per l’articulació d’una ètica de les organitzacions i de les professions i hem intentat contribuir activament en millorar els nivells de transparència, d’honestedat i de bones pràctiques en les institucions del nostre país.

Jordi Pujol: “Si no tinguéssim escola concertada, l’ensenyament a Catalunya s’ensorraria”

(La Salle) El president Pujol va parlar aquest dilluns d’Escola i Valors en una conferència al Col·legi La Salle Sant Celoni i davant de més de 200 persones. Responent a una pregunta per part del públic, Pujol va defensar el model d’escola concertada a Catalunya, apel·lant a la seva aposta per l’educació en valors i referint-se també al cost, més baix, que li suposa a la Generalitat.

Jordi Pujol: “Prepareu-vos: el nostre món espera alguna cosa vostra”

(Escola Pia Catalunya) En el marc d'un acte organitzat pels grups Mou-te de l'Escola Pia de Catalunya el President Jordi Pujol va parlar sobre valors i joventut amb prop de 90 nois i noies, el passat dissabte 21 de gener, en un acte a l'Escola Pia Balmes. En el marc de la formació per a monitors dels grups Mou-te de l'Escola Pia de Catalunya, el President va respondre les seves preguntes i els va encoratjar: “Prepareu-vos: el nostre món espera alguna cosa vostra”.

panoràmica

Veure la fe