Vés al contingut

notícies relacionades

safa-4

La Sagrada Família crea un fons d’acció social “per servir les persones”

ROGER VILACLARA –CR | Amb la voluntat de seguir el desig fundacional descrit a la primera pedra de la Sagrada Família, el temple ha anunciat aquest dimarts al matí que crearà un fons d’acció social per col·laborar en “una societat millor, més justa i més humana”. L’anunci l’han fet el director general de la Sagrada Família, Xavier Martínez, i l’arquitecte director del temple, Jordi Faulí, a la sala creuer, ubicada a 65 metres per sobre de la nau central.
sagrada-familia-fauli-japo

Jordi Faulí explica el simbolisme i l'estructura de la Sagrada Família al Japó

SAGRADA FAMÍLIA | Amb motiu de la inauguració de l’exposició itinerant 'Gaudí i la Sagrada Família' al Japó, l'arquitecte director del temple, Jordi Faulí, ha impartit aquest dimarts i dimecres tres conferències, al MOMAT, a la Universitat de Tòquio i a la Universitat de les Arts de Tòquio, centrades en l’obra de la Sagrada Família.  

sagrada-familia-00

82 milions de persones han visitat la Sagrada Família

ROGER VILACLARA –CR | “No s’ha de tenir por a la transparència ni a la veritat”. La Sagrada Família s’ha pres les paraules del papa Francesc al peu de la lletra. Per aquest motiu, aquest dimecres al matí ha presentat la memòria anual amb l’objectiu de fer un balanç de l’activitat econòmica, social i cultural de la basílica enguany. En la roda de premsa, el director general, Xavier Martínez, ha explicat que durant el 2022 es van rebre més de tres milions i mig de visitants i que al llarg de la història 82 milions de persones han visitat la Sagrada Família.

20220922SagradaFamiliaEvangelistes

La Sagrada Família posa els evangelistes als quatre vents

JORDI LLISTERRI –CR | Si algú dubta sobre quins són els quatre evangelistes i quin símbol els representa només haurà de mirar amunt. Trobarà els símbols dels quatre evangelistes als quatre vents coronant el temple. En pocs mesos la Sagrada Família finalitzarà les quatre torres del evangelistes que envolten la torre central de Jesús. Abans d’acabar l’any estaran acabades les torres de Marc i Lluc, i durant el 2023 les de Joan i Mateu. Com es va fer l’any passat amb l’estel de Maria, aquest dijous s’han mostrat les escultures de marbre que les properes setmanes culminaran les torres dues torres dels evangelistes de la banda muntanya.

Nou arquitecte per acabar la Sagrada Família

(CR) L’arquitecte Jordi Faulí i Oller ha estat nomenat arquitecte coordinador i director de les obres de la Sagrada Família pel Patronat de la Junta Constructora.

Veure la fe