Vés al contingut

notícies relacionades

Montserrat presenta a Roma l'aportació catalana a la reforma litúrgica

(CR) La participació dels fidels; el cant; apropar-se i fer pedagogia entre els joves, i la dignitat de la celebració. Són quatre temes que va destacar l'abat Josep Maria Soler en la sessió que s'ha fet aquest dijous al vespre a Roma sobre el IV Congrés Litúrgic de Montserrat.

'Arrels cristianes de Catalunya' continua ben vigent

(Glòria Barrete –CR) "No sembla que el document tingui 30 anys, i en algunes de les afirmacions fins i tot sembla premonitori del que vivim en l'actualitat", ha afirmat el sociòleg, periodista i sociòleg, Salvador Cardús, en la taula rodona "Església i Catalunya: 30 anys de la carta pastoral Arrels cristianes de Catalunya" celebrada aquest dijous al vespre a les Cotxeres del Palau Robert i organitzada pel Memorial Bisbe Joan Carrera.  

Teresa Losada: “Tant de bo tothom se senti i es consideri arrelat a Catalunya”

(Jordi Llisterri – CR) “Ciutats i pobles de la sempre oberta, sempre càlida i sempre acollidora Catalunya. Tant de bo tothom se senti i es consideri arrelat, perquè puguin donar el millor d’ells mateixos”. És la petició que va fer Teresa Losada durant la recepció del II Memorial Cassià Just després de gairebé cinquanta anys dedicats a la immigració magrebina present a Catalunya.

Veure la fe