Vés al contingut

notícies relacionades

bust-papa-joan-pau-ii-gran

El consolat de Polònia dona un bust de Joan Pau II a Montserrat

ABADIA DE MONTSERRAT | Amb motiu dels 40 anys del pelegrinatge del papa Joan Pau II a Montserrat que se celebra aquest dilluns, el consolat de Polònia a Barcelona ha fet donació al monestir benedictí d’un bust de bronze de sant Joan Pau II, que ara reposa sobre un bloc de pedra de la muntanya de Montserrat.

Vives parla "d'intensa emoció" a la plaça de Sant Pere

(Bisbat d'Urgell) L'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives, ha concelebrat aquest diumenge al matí la missa de canonització dels nous sants, els papes Joan XXIII i Joan Pau II, presidida pel papa Francesc i a la qual hi ha assistit el papa emèrit Benet XVI, a la Plaça de Sant Pere del Vaticà, coincidint amb el I

“Els nostres ulls se’n meravellen”. Dos papes pelegrins

(Bernabé Dalmau) Durant tota l’Octava de Pasqua l’Església no deixa de repetir versets del salm 118/117, especialment aquell que ens fa dir “Avui és dia en què ha obrat el Senyor”. (Entre la basílica i el refetor, els monjos de Montserrat el cantem amb una bella melodia una seixantena de vegades). O aquell altre, tan decisiu en la redacció dels Evangelis i dels Fets dels Apòstols: “La pedra que rebutjaven els constructors ara corona l’edifici; és el Senyor el qui ho ha fet, i els nostres ulls se’n meravellen”.

TV3 retransmetrà la canonització de Joan XXIII i Joan Pau II des del Vaticà

(CR) El programa 'Signes dels temps' de TV3 oferirà en directe la cerimònia de canonització del papa Joan XXIII i de Joan Pau II que tindrà lloc aquest diumenge a Roma. Centenars de milers de persones i desenes de caps d’estat i de govern de tot el món participaran d'aquesta cerimònia històrica, en què seran proclamats sants dos homes que van marcar la història del segle XX.

panoràmica

Veure la fe