Vés al contingut

notícies relacionades

Jueus catalans i dues iniciatives interreligioses rebutgen els atacs de París

(David Casals i Vila –CR) Catalunya és cada cop un país més plural i això té conseqüències en com les comunitats religioses han reaccionat davant els atemptats jihadistes de París de dies enrere, contra la revista satírica francesa 'Charlie Hebdo' i també contra un supermercat que venia 'kosher', menjar que compleix els preceptes que estableix la Torah.

La forma de turisme més antiga

(David Casals i Vila –CR) El pelegrinatge, el viatge religiós, és la forma de turisme més antiga, es troba en pràcticament totes les religions, i la darrera edició del calendari interreligiós que ha editat l'Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós recorre algunes de les destinacions més emblemàtiques, que repassem a continuació.

Hinduisme: set ciutats santes

Joves que s'impliquen a favor de la convivència

(David Casals i Vila –CR) Comunitats religioses i administracions públiques estan portant a terme diferents activitats dirigides a joves que tenen com a objectiu la convivència, combatre l’odi i la intolerància i trencar prejudicis.

“Barcelona necessita un espai interreligiós”

(David Casals i Vila –CR) És possible que un mateix espai pugui servir per a totes les tradicions religioses? Així ho creu Amín Egea, arquitecte de tradició bahá'í, que creu que a Barcelona hi hauria d'haver aquest tipus de local, i així ho va explicar en una conferència aquest divendres al Col·legi d'Arquitectes.

panoràmica

Veure la fe