Vés al contingut

notícies relacionades

Incendi-pont-vilomara

El lleure educatiu demana acompanyament en la gestió dels incendis

(CR) L'alt risc d'incendis i el pla de prevenció establert per la Generalitat de Catalunya aquest divendres han afectat ja a 154 activitats de lleure del país. Això ha implicat rutes, campaments i camps de treball suspesos o bé traslladats en algun nucli habitat. Davant d'aquesta situació, el Moviment de Centres d'Esplais Cristians de Catalunya (MCECC) té clar que es tracta de mesures que s'adapten al context i a la situació del moment, però denuncia que aquest treball preventiu s'hauria pogut dur a terme durant les setmanes prèvies entre les federacions i la Generalitat.

El foc destructor i la geografia sagrada

(Josep Gordi –CR) Aquesta setmana s’han complert les pitjors previsions i la calor extrema a més a més de la baixa humitat han provocat que els incendis forestals s’estenguessin per diferents punts de la geografia catalana. El foc que en ocasions és renovador, purificador i, fins i tot, festiu, tal com succeeix en els solsticis d’hivern i d’estiu, pot tornar-se massa sovint en un element devastador, destructor.

Pardo: “Que l'Empordà floreixi de nou”

(Emporda.info) "Hem de sumar les nostres forces, perquè ens estimem el territori i per aconseguir que l'Empordà floreixi de nou amb bellesa i vitalitat". Això va demanar aquest dissabte el bisbe de Giroan, Francesc Pardo, en la missa per als afectats pels focs de l’Empordà.

Girona celebra una missa per als afectats pels focs de l'Empordà

(Bisbat de Girona) El bisbe de Girona, Francesc Pardo, presidirà una missa especial per les víctimes i damnificats dels incendis a l'Alt Empordà el dissabte, dia 11 d'agost, a les 7 de la tarda, a la capella del santuari de la Mare de Déu de la Salut. 

L'arquebisbe d'Urgell es fa present en el Pallars colpejat pels incendis

(Bisbat d’Urgell) Per dur solidaritat i consol als afectats pels incendis del Pallars Sobirà i altres llocs de la diòcesi, així com en agraïment a les autoritats locals, forces de seguretat i bombers, l'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, es va fer present a la tarda d’aquest dissabte a diversos llocs

Veure la fe

podcasts