Vés al contingut

notícies relacionades

bisbes-parlen-butlla-convocacio-jubileu

“Sor Genoveva i el germà Adrià representen una generació de religiosos que practiquen l’Evangeli de veritat”

ROGER VILACLARA -CR | "Genoveva Masip i Adrià Trescents representen els religiosos més entregats amb els exclosos de la segona meitat del segle XX". I per aquest motiu, la Direcció General d'Afers Religiosos (DGAR) ha decidit homenatjar-los amb un llibre biogràfic que ha escrit Antoni Batista i que presenten aquest 12 de juny a Barcelona. Per a Marcel·lí Joan, de la DGAR i que va coincidir amb els dos religiosos en la seva etapa a la Direcció General de Presons, explica que, Masip i Trescents també representen "una generació de religiosos que practiquen l'Evangeli de veritat". 

sor Genoveva

“Sor Genoveva ens ha ensenyat com acollir a qui tothom rebutja”

GLÒRIA BARRETE - CR | Fa vuit anys que la religiosa Filla de la Caritat, sor Genoveva Masip, va morir, però aquest 2023 en fa també cent que va néixer. Una efemèride que el Govern de la Generalitat ha decidit commemorar oficialment, i que s'ha iniciat aquest dimarts al vespre amb un acte d'homenatge a la presó Model de Barcelona, una de les cases de sor Genoveva.

Dissabte, homenatge a Sor Genoveva Massip

(CR) L'homenatge, el reconeixement i record a Sor Genoveva Massip serà un dels moments centrals de la trobada del Secretariat de Marginació de l'arquebisbat de Barcelona. La trobada es fa aquest dissabte 5 de març amb el lema "Testimonis entre els pobres"

Comiat de Sor Genoveva per celebrar i estendre l'amor

(Jordi Llisterri-CR) "Ens reuneix l'amor; una celebració de l'amor". Amb aquest missatge s'ha obert la missa de comiat a Sor Genoveva Masip, Filla de Caritat de Sant Vicenç de Paül que va morir el passat 16 de juliol. El funeral públic s'ha celebrat aquest dilluns al vespre a la basílica de Sant Maria del Mar de Barcelona.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe