Vés al contingut

notícies relacionades

Entitats del sector social dels Jesuïtes convoquen unes jornades sobre l’educació i la infància en risc d’exclusió social

(Jesuïtes) Sota el títol “L’educació... marca la diferència” els propers dimecres 23 i 30 d’octubre, quatre entitats que treballen en l’àmbit de la infància i que formen part del sector social dels Jesuïtes a Catalunya, organitzen a Barcelona unes jornades per a reflexionar conjuntament sobre la importància de l’educació per a trencar el cercle de l’exclusió social.

Un milió d’euros a Catalunya en projectes contra la pobresa i l’exclusió social

(Obra Social "la Caixa") L’Obra Social ”la Caixa” ha concedit ajudes per valor de més un milió d’euros a 48 projectes socials impulsats per entitats de Catalunya destinats a fomentar la promoció i el desenvolupament integral de les persones en situació de pobresa o en risc d’exclusió social. Per demarcacions, el paquet d’ajudes es reparteixen de la següent manera: Barcelona 44 projectes, Girona 2 projectes, Tarragona 1 projecte i Lleida 1 projecte.

"Vacances per créixer", un casal per a nens amb risc d'exclusió social

(Bisbat de Lleida) Des de el 2 de juliol fins el 7 de setembre la Fundació Verge Blanca està duent a terme a la Casa de l’Església de Lleida un Casal d’estiu per a infants amb risc d’exclusió social. Aquesta iniciativa vol entre altres coses, prevenir situacions de risc de la infància durant el període que no tenen escola i està donant resposta a una norantena d’infants que durant l’estiu no tenien possibilitats de gaudir d’uns dies d’esbarjo.
 

Veure la fe