Vés al contingut
Catalunya Religió dc. 29/08/2012
(Bisbat de Lleida) Des de el 2 de juliol fins el 7 de setembre la Fundació Verge Blanca està duent a terme a la Casa de l’Església de Lleida un Casal d’estiu per a infants amb risc d’exclusió social. Aquesta iniciativa vol entre altres coses, prevenir situacions de risc de la infància durant el període que no tenen escola i està donant resposta a una norantena d’infants que durant l’estiu no tenien possibilitats de gaudir d’uns dies d’esbarjo.
 
Una vintena de monitors i monitores s’estan ocupant dels nens i nenes a partir de P4 fins a segon cicle de primària. Amb ells fan tasques educatives i activitats de lleure.L’horari és intensiu i va des de les vuit del matí fins les sis de la tarda, incloent tres àpats.
 
L’avaluació que tant els responsables de la Fundació Verge Blanca, com els monitors i monitores  i els mateixos infants en fan de l’experiència realitzada fins ara està sent molt positiva.
 

Casal : Vacances per crèixer. Estiu 2012 from MCS.Bisbat de Lleida on Vimeo.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.