Vés al contingut

notícies relacionades

Marc Timón magnifica la Sagrada Família

(Víctor Rodríguez –CR) “Em fa molta il·lusió, serà un dia ple de llum”. Així s’expressa Marc Timón (Castelló d’Empúries, 1980) quan pensa en la inauguració de la Torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família. Durant els darrers mesos, aquest músic empordanès ha escrit el Magnificat que s’estrenarà el 8 de desembre durant la missa de la Puríssima a la basílica de la Sagrada Família.

Un documental “per respondre entre tots què vol dir ser persona”

(Laura Mor –CR) El món audiovisual continua sent espai d’escolta i de diàleg. Ho demostren Mireia Branera, Laura Borràs, Anna Roig, Ferran Busquets, Lluís Marco, Montse Miralles, Núria Ortín, Cesk Freixas, Bea Talegón, Ricard Díaz i Francesc Mateu. Tots ells s’han aturat a respondre què vol dir ser persona avui i com definim la dignitat humana.

“Hi ha gent disposada a jugar-se el físic per salvar patrimoni cultural i religiós”

(Laura Mor –CR) Un dibuix de l'any 1936 i un mapa de la banda francesa dels Pirineus. Amb aquestes pistes un grup d'alumnes de Montellà va descobrir fa quatre anys la primera de les etapes de l'exili de la Mare de Déu de Núria. Sota el guiatge d'una bona xerpa –la mestra, Núria Burgada, és mare del reconegut corredor de muntanya Kilian Jornet– van trobar el lloc exacte on el capellà del Santuari de Núria va enterrar la imatge en l'esclat de la Guerra Civil.

Veure la fe

podcasts