Vés al contingut
La Lliga Interparroquial de futbol està organitzada pel Moviment Cristià de Joves - Moviment d’ Universitaris i Estudiants Cristians (MCJ - MUEC). El Moviment Cristià de Joves - Moviment de Universitaris i Estudiants Cristians és un moviment d’acció catòlica, obert a tots els joves de parròquia i de l’àmbit universitari i estudiantil que busquin un espai per a conèixer Jesús, aprofundir la fe, fer estudis d’evangeli, revisions de vida… una manera de coordinar-nos i aprofitar millor espais comuns, conèixernos i donar-nos nous instruments.
Aquesta lliga de futbol pretén posar en contacte i crear vincles entre joves de diferents
parròquies de la diòcesi de Barcelona a través de l’esport. És una oportunitat de coneixença, d’establir xarxa i fer Església. Com veureu en les bases hi ha una doble línea: per una banda és una lliga de futbol “convencional” i per l’altra es vol potenciar els valors de la esportivitat, la igualtat d’oportunitats entre sexes, el companyerisme dins el joc, el saber guanyar i el saber perdre, posant l’èmfasi en la importància de participar i passar-ho bé conjuntament, un partit on tothom hi juga (tant els de dins com els de fora del camp).
Aquesta lliga s’organitza com a prova pilot i amb ganes de consolidar una iniciativa que pugui anar creixent i millorant entre tots/es.
El lema d’aquesta Lliga interparroquial de futbol és “Fes-li un gol a l’atur juvenil”. Dintre del Pla de Curs 2011-12 del Moviment: “Joves, per una economia responsable i de comunió”, aquesta Lliga interparroquial vol sensibilitzar a tots els participants sobre la precarietat de la vida de molts joves que es troben en situació d’atur i contribuir solidàriament (ni que sigui de manera molt simbòlica) al Projecte de Caritas “Joves a l’atur”. (per a més informació es pot consultar el link de Caritas Barcelona:
Segueix llegint les bases per la Lliga Interparroquial de Futbol aquí.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.