Vés al contingut

notícies relacionades

Eduard Pini, reelegit provincial de l'Escola Pia de Catalunya

(CR) Eduard Pini ha estat escollit com a provincial de l'Escola Pia pel proper quadrienni en el marc del 65è capítol provincial celebrat a l'Escola Pia de Sarrià. Pini renova així la responsabilitat al capdavant de la institució.

Perú i Moçambic, nous territoris amb presència escolàpia

(Escola Pia) Perú i  Moçambic s'han afegit com a territoris amb presència escolàpia. La Congregació Provincial de Natzaret va aprovar el passat 22 de gener la decisió d'iniciar la fundació de l'Escola Pia al país andí. El lloc triat és la localitat de l'Era – Naña, en la perifèria de Lima, pertanyent a la diòcesi de Chosica. 

Mor Jaume Pallarolas, provincial dels escolapis fins el 2015

(CR) Dol a l'Escola Pia. L'escolapi Jaume Pallarolas i Caurel ha mort a Los Ángeles aquest 16 de febrer després d’una curta i sobtada malaltia als 71 anys. Va ser provincial de l'Escola Pia de Catalunya durant dotze anys, del 2003 al 2015. Després d'aquesta etapa, fa pocs mesos va marxar a la demarcació que atenen els escolapis catalans a Califòrnia com a viceprovincial. El seu compromís amb els escolapis va començar als 20 anys.

L’Escola Pia de Catalunya, Medalla d’Or al Mèrit Cívic

(Escola Pia) El Plenari del Consell Municipal de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat l’atorgament de la Medalla d’Or al Mèrit Cívic a l’Escola Pia de Catalunya per una “dilatada trajectòria d’innovació pedagògica integradora i compromesa amb el canvi social, inspirant-se amb els valors de l’Evangeli i per la transmissió de valors oberts,

panoràmica

Veure la fe