Vés al contingut

notícies relacionades

Justícia i Pau: “Les Nacions Unides han de ser un instrument eficaç de resolució de conflictes”

(CR) El Comitè Executiu i les secretaries generals nacionals de Justícia i Pau Europa reclamen que les Nacions Unides “recuperin la força suficient per a actuar com a instrument eficaç de resolució de conflictes i de diplomàcia multilateral”. Així ho han fet saber en un comunicat fet públic arran de la trobada que han tingut les secretaries nacionals de Justícia i Pau Europa a Szombathely, Hongria, aquest diumenge.

Quin és el potencial diplomàtic del Vaticà per frenar la guerra a Ucraïna?

(Laura Mor/Roger Vilaclara –CR) El conflicte bèl·lic a Ucraïna obre diverses les opcions al Vaticà per col·laborar en la restauració del diàleg i la pau amb Rússia. Fins ara, ha transcendit la visita del papa Francesc a l’ambaixada russa davant la Santa Seu. En aquesta trobada amb l’ambaixador rus Alexander Avdeev, el Papa va expressar la seva preocupació pels atacs militars de Rússia.

El Papa visita l’ambaixador rus al Vaticà

(Vatican News) En la reunió que ha tingut lloc aquest divendres el papa Francesc s’ha reunit amb l’ambaixador de Rússia davant la Santa Seu, Alexander Avdeev, per expressar la seva preocupació davant la guerra a Ucrania després dels atacs militars iniciats per Rússia aquest dijous.

panoràmica

Veure la fe

podcasts