Vés al contingut

notícies relacionades

Botam i Fernàndez diàleg CiJ

“El pare Botam sempre encomanava pau i justícia als quatre vents”

CR | 97 anys de vida i trajectòria del caputxí Joan Botam donen per molts articles. L’ecumenisme, la caputxinada, el treball per la no-violència i la seva vida comunitària podrien ser-ne exemple. Amb motiu de la seva mort aquest dijous al matí, hem demanat a tres persones diferents que ens parlin de la seva figura.

El Grup Sant Jordi uneix política i esperança

(CR) El Grup Sant Jordi ha convocat la seva jornada anual pel dissabte 24 de novembre a l'Hotel Alimara de Barcelona. 'Política i esperança' és el títol d'aquesta catorzena edició en què intervindran el teòleg, professor i escriptor José María Castillo i el teòleg Francesc Torralba.

David Fernàndez: "La pau s'aprèn, i si ho fem a la caputxina ens en sortim segur"

(Glòria Barrete –CR) "Igual hauríem d'haver trucat al pare Botam aquests últims tres anys de procés!". Amb aquesta complicitat i ironia l'ex diputat de la CUP i periodista, David Fernàndez, ha expressat la sintonia i admiració cap al caputxí Joan Botam en matèria de pau, però també en matèria de coratge i determinació col·lectiva.

Terrassa busca còmplices amb les causes de Casaldàliga

(Laura Mor –CR) Les causes de Pere Casaldàliga segueixen teixint complicitats. Aquesta vegada seran les protagonistes del cicle d'activitats 'Rebels amb causa' que ha començat aquest dimecres i que s'allargarà fins el proper 29 de juny al Centre Cultural de Terrassa. L'entrada és lliure.

recull de notícies

Veure la fe