Vés al contingut

notícies relacionades

Araguaia reflexiona sobre compromís i militància en el Brasil de Bolsonaro

(CR) Com s'estan concretant i què im​pliquen les polítiques de Bolsonaro al Brasil? És la pregunta que abordarà l’Associació Araguaia amb el bisbe Casaldàliga el proper diumenge 29 de març a l’Escola Drassanes de Barcelona. La Trobada 2020 de l’entitat porta per títol ‘Brasil-món: resistir i transformar.

David Fernàndez: "La pau s'aprèn, i si ho fem a la caputxina ens en sortim segur"

(Glòria Barrete –CR) "Igual hauríem d'haver trucat al pare Botam aquests últims tres anys de procés!". Amb aquesta complicitat i ironia l'ex diputat de la CUP i periodista, David Fernàndez, ha expressat la sintonia i admiració cap al caputxí Joan Botam en matèria de pau, però també en matèria de coratge i determinació col·lectiva.

Terrassa busca còmplices amb les causes de Casaldàliga

(Laura Mor –CR) Les causes de Pere Casaldàliga segueixen teixint complicitats. Aquesta vegada seran les protagonistes del cicle d'activitats 'Rebels amb causa' que ha començat aquest dimecres i que s'allargarà fins el proper 29 de juny al Centre Cultural de Terrassa. L'entrada és lliure.

"Fem una caputxinada contra la pobresa"

(Glòria Barrete –CR) "Sant Francesc no podia resistir trobar algú més pobre que ell; no per caritat sinó per justícia", explicava Josep Manel Vallejo, caputxí, a l'inici de la xerrada Com eradicar la pobresa, organitzada aquest dijous al vespre als Caputxins de Pompeia de Barcelona.

recull de notícies

Veure la fe