Vés al contingut

notícies relacionades

7 de cada 10 catalans s’identifiquen amb alguna religió

(Departament de Justícia) Gairebé la meitat de la població catalana, un 44,1%, afirma que té alguna creença religiosa, d’acord amb les dades que es desprenen del tercer Baròmetre sobre la religiositat i sobre la gestió de la seva diversitat publicat per la Direcció General d’Afers Religiosos.

Els números dels seminaris catalans

(CR) Coincidint amb el Dia del Seminari que se celebra aquest diumenge, els bisbats catalans fan públiques les dades anuals dels seminaris.

Una de cada quatre visites a la Catedral de Girona és gratuïta

(Bisbat de Girona) La Catedral de Girona va concedir l'any 2016 l'entrada gratuïta a 51.506 persones, xifra que representa el 22,4% –gairebé una quarta part– del total de visitants, segons dades publicades en la Memòria relativa al 2016.

La pobresa, més enllà de les dades

(Càritas Barcelona) Amb motiu de la publicació de l’informe IDESCAT del mes de juny de 2016, l’adjunta a l’Acció Social de Càritas Diocesana de Barcelona, Mercè Darnell, ha volgut posar una sèrie de reflexions sobre la taula.

Les Càritas de Solsona, Urgell i Lleida denuncien la cronificació de la pobresa

(Càritas Solsona, Urgell i Lleida) Les Càritas diocesanes de Solsona, Urgell i Lleida han atès durant l'any 2015 un total de 17.095 persones, dada que implica un 10% més respecte l’any 2014. El servei amb més demanda és el programa d'acollida amb gairebé un terç del total de les persones que han passat per les nostres entitats (6.794 persones).

A quins països en conflicte exportem armes?

(Centre Delàs) Armes de foc, bombes cohets, torpedes, míssils o equips electrònics. És el material de defensa que l'any 2014 Espanya va exportar a Israel. Durant el mateix període, a l'Afganistan, hi feia arribar sistemes de direcció de tir i equips electrònics i, al Pakquistan, vehicles militars.

CECAS atén més de 500 persones amb problemes de drogodependència el 2014

(CECAS) Més de 500 persones de tot Catalunya amb problemes de drogodependències han realitzat un programa de tractament Centre Català de Solidaritat durant el 2014. La seva tasca es basa en generar espais per atendre, acompanyar i tractar educativa i terapèuticament persones amb problemes addictius, amb especial sensibilitat per aquelles que es troben en situacions de marginació, amb la màxima qualitat de mitjans humans tècnics i econòmics.

panoràmica

Veure la fe