Vés al contingut

notícies relacionades

Els números dels seminaris catalans

(CR) Coincidint amb el Dia del Seminari que se celebra aquest diumenge, els bisbats catalans fan públiques les dades anuals dels seminaris.

La pobresa, més enllà de les dades

(Càritas Barcelona) Amb motiu de la publicació de l’informe IDESCAT del mes de juny de 2016, l’adjunta a l’Acció Social de Càritas Diocesana de Barcelona, Mercè Darnell, ha volgut posar una sèrie de reflexions sobre la taula.

A quins països en conflicte exportem armes?

(Centre Delàs) Armes de foc, bombes cohets, torpedes, míssils o equips electrònics. És el material de defensa que l'any 2014 Espanya va exportar a Israel. Durant el mateix període, a l'Afganistan, hi feia arribar sistemes de direcció de tir i equips electrònics i, al Pakquistan, vehicles militars.

CECAS atén més de 500 persones amb problemes de drogodependència el 2014

(CECAS) Més de 500 persones de tot Catalunya amb problemes de drogodependències han realitzat un programa de tractament Centre Català de Solidaritat durant el 2014. La seva tasca es basa en generar espais per atendre, acompanyar i tractar educativa i terapèuticament persones amb problemes addictius, amb especial sensibilitat per aquelles que es troben en situacions de marginació, amb la màxima qualitat de mitjans humans tècnics i econòmics.

panoràmica

Veure la fe