Vés al contingut

notícies relacionades

Dones d’Església: “Aquí, hi cabem tots”

(Laura Mor –CR) Moure consciències, transformar les relacions humanes i treballar per acabar amb la violència, els abusos i la discriminació per raó de gènere. I fer-ho també dins l’Església. Són alguns dels reptes que aquest diumenge ha formulat la coordinadora de dones creients Alcem la Veu.

Tres testimonis de fe que tenien “molts motius per no creure”

(Laura Mor –CR) Després de cinc anys de treball i reflexió sobre la increença, un grup de teòlegs de Lleida proposa un seminari obert adreçat a agnòstics, creients i no creients. Amb el títol ‘Per què creuen els qui creuen’, la sessió tindrà lloc el proper divendres 13 a la tarda i dissabte 14 de març al matí a l’aula 3 de Cristianisme i Justícia, a Barcelona.

Antoni Puigverd: “Hi ha molts catòlics que tenen vergonya de manifestar-se com a tals”

(Direcció General d'Afers Religiosos) És escriptor, poeta i col·laborador habitual en diversos mitjans de comunicació. Antoni Puigverd (La Bisbal d'Empordà, 1954) ha trobat en la religió un tema habitual de reflexió, que queda reflectit en articles, conferències i també en el llibre 'Creients i no creients. Junts cerquem un món millor' juntament amb Francesc Torralba i Melchor Sánchez de Toca.

Veure la fe