Vés al contingut

notícies relacionades

Els bisbes catalans tanquen l’Any de Fe adreçant-se a creients i no creients

(Conferència Episcopal Tarraconse) Els bisbes de Catalunya, en la darrera reunió de la Conferència Episcopal Tarraconense, han aprovat un document que porta per títol Transmetre el tresor de la fe, i que es fa públic el diumenge 24 de novembre de 2013, solemnitat de Jesucrist Rei de tot el Món, data en la qual l'Església Catòlica clou l’Any de la Fe.

“Els sacerdots som inútils si no som servidors”. Mig miler de capellans de Catalunya a Poblet

(Jordi Llisterri- CR) Si hi ha un lloc a Europa que ha patit el descrèdit de l’Església i la contestació eclesial no és Catalunya; és Àustria. D’allà ha vingut aquest dilluns el cardenal arquebisbe de Viena, Christoph Schönborn, per participar en la trobada de capellans de Catalunya que ha convocat a Poblet la Conferència Episcopal Tarraconense. I no ha passat per l’alt els temes que han qüestionat el sacerdoci els darrers anys.

Suport dels bisbes catalans a Casaldàliga

(GIEC) El dia 26 de desembre de 2012, i dins la celebració de la festa de Sant Esteve, protomàrtir, a Andorra la Vella, l’arquebisbe d’Urgell i secretari portaveu de la Conferència Episcopal Tarraconense, va manifestar el suport dels bisbes de Catalunya a Pere Casaldàliga.

panoràmica

Veure la fe