Vés al contingut

notícies relacionades

Àngel Castiñeira i Alfredo Hernando participen del nou projecte educatiu de FEDAC

(FEDAC) Després de l’èxit assolit amb l’acte Educar #avuixdemà el passat 8 de setembre a l’Auditori, amb més de 2.000 assistents i una notable repercussió mediàtica, FEDAC segueix generant diàleg per la innovació educativa. En aquesta ocasió, ho farà de la mà de dos líders d’opinió dins el panorama educatiu i pedagògic, Àngel Castiñeira i Alfredo Hernando, el proper dijous 17 al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet.

Barcelona acollirà el primer Simposi Internacional sobre educació i canvi

(CR/Blanquerna) Del 4 al 8 de juliol la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna acollirà el primer Simposi Internacional Barcelona - Educació - Canvi. L'organitzen la Facultat i la Fundació Jesuïtes Educació amb l'objectiu de mostrar al món les experiències que estan transformant l'educació a Barcelona. I, tot i que encara queda un mes per a que comenci, ja han assolit el topall màxim d'inscrits.

Vives agraeix "la petjada educativa" dels salesians a Andorra

(Bisbat d'Urgell) Aquest diumenge, coincidint amb la festa de Corpus, va tenir lloc un dels moments centrals de les celebracions del cinquantenari del Col·legi Sant Ermengol d'Andorra la Vella, amb l'Eucaristia d'acció de gràcies a la Parròquia de Sant Esteve d'Andorra la Vella, presidida per l'arquebisbe Joan-Enric Vives.

panoràmica

Veure la fe