Vés al contingut

notícies relacionades

Omella als professors de l'escola cristiana: "Acompanyeu amb afecte i interès"

(Jordi Llisterri –CR) Fer com un rector de poble, però a l'escola: "Acompanyeu amb afecte i interès: és això el que saben fer els mestres". No ser només professionals de l'educació. Això és el que demana l'arquebisbe Joan Josep Omella als professors de l'escola cristiana. Sobretot que estimin els alumnes, perquè "només s'evangelitza des de l'amor".

Laudato si', opció pastoral per a les escoles

(Laura Mor –CR) Pot ser útil l'encíclica ecològica del papa Francesc per a treballar la fe, a classe, amb els alumnes? Aquest és el plantejament de la novena edició de les Jornades de Pastoral Educativa que organitza la Fundació Escola Cristiana i que compta amb un centenar d'inscrits. Amb el títol 'Creats i cridats a estimar la Creació', tindrà lloc divendres i dissabte al Seminari Conciliar de Barcelona.

Els whatsapps dels professors de religió treuen fum

(David Casals i Vila –CR) A la classe de religió catòlica, hi ha tot tipus d'alumnes i, a Catalunya, molts d'ells no són de famílies catòliques practicants. Per això, "una cosa és el plantejament de l’assignatura a nivell curricular i l'altra, la realitat", ha explicat en declaracions a CatalunyaReligió.cat Maissa Noguera, que imparteix classe de religió en un institut del barri del Raval de Barcelona.

panoràmica

Veure la fe