Vés al contingut

notícies relacionades

L’Església de Lleida agafa aire per continuar al peu del canó

(Laura Mor –CR) “Estem encaixant la bufetada i hem de dosificar les forces per continuar essent al peu del canó”. Carles Sanmartín, coordinador de la Xarxa d’Entitats Cristianes d’Acció Caritativa i Social de Lleida, encara s’està situant. Dissabte la Generalitat decretava el confinament del Segrià. La comarca concentra la meitat dels nous casos de Covid de l'última setmana a Catalunya.

"L’espai de reforç escolar crea vincles de qualitat"

(Fundació Pere Tarrés) El 26'4% dels infants menors de 16 anys que viuen a Catalunya presenten risc de pobresa i, d’aquests, el 26% tenen una alt índex de fracàs escolar. Per a aquests nens i nenes participar en activitats de lleure els permet assolir unes competències que, d’altra manera, no podrien desenvolupar.

Més de 1.500 infants han participat en la Festa dels Casals de la Fundació Pere Tarrés

(Fundació Pere Tarrés) El Parc de la Ciutadella ha acollit aquest dimecres més de 1.500 infants en la Festa dels Casals que organitza la Fundació Pere Tarrés i que ha tingut en els valors de la solidaritat i de compartir l’eix de la trobada. Hi ha assistit nens i nenes dels casals d’estiu així com dels Centres Oberts i Diaris del Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés.

Els Centres Oberts dels salesians també reivindiquen la seva tasca socio-educativa

(Salesians) Al voltant de 50 Centres Oberts de Catalunya varen sortir al carrer aquest dimecres per reivindicar davant l’administració i la societat en general la consolidació d’aquests centres com a recurs fonamental en el treball sòcio-educatiu, preventiu i de cohesió social als barris. En els propers mesos, d’altres Centres Oberts també ho faran.

Veure la fe