Vés al contingut

notícies relacionades

Mor el salesià coadjutor Lluís Carol i Soler

(Salesians/CR) A trenc d’alba del matí del 25 de juliol, festivitat de l’Apòstol Sant Jaume, el l’Inspector salesià de Bolívia Javier Ortiz comunicava la mort del salesià Lluís Carol i Soler

Mor Josep Costa, el franciscà dels malalts de Sida

(CR) Aquest dilluns ha mort als 76 anys el franciscà Josep Costa, principal impulsor juntament amb Sor Genoveva Masip de la Fundació Acollida i Esperança. Amb aquesta Fundació va donar continuïtat al treball de suport i acompanyament amb els malalts de Sida que va iniciar als anys 80 quan la malaltia era una sentència de mort.

Missió i desenvolupament reforça el compromís pels pobres a Bolívia i Paraguai

(Jesuïtes) Projectes de beques escolars, atenció a barris suburbans, acompanyament de famílies migrants, alfabetització i formació de joves i adults, o impuls de l'economia social i solidària. Són alguns dels programes que es desenvolupen a Bolívia i Paraguai, gràcies al suport de donants i col·laboradors de Missió i Desenvolupament.

Joves indígenes bolivians, en concert a Barcelona

(Jesuïtes) El divendres 4 de desembre, la sala d’actes de l’escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi de Barcelona acollirà l’actuació de la formació musical Ensamble Moxos.

Lluís Carol, missioner: "Bolívia té una religiositat molt profunda"

(CR/Observatori Blanquerna) El salesià Lluís Carol fa molts anys que és al continent sud-americà. La seva salut no sempre l'ha permès treballar en ple camp, però això no ha impedit que conegui a fons la cultura boliviana i dugui a terme la seva missió. "Una de les coses que he escoltat i he comprovat de la cultura boliviana és que és bastant acollidora, generosa, i en general hi ha una religiositat molt profunda", afirma Carol.

Joaquim Salvadó, 60 anys de missioner a La Paz: "La cultura boliviana m'ha ensenyat a apreciar tothom"

(CR/Observatori Blanquerna) A les portes de l'agost encetem una col·lecció d'estiu dedicada a la tasca que els missioners catalans fan arreu del món. Un tastet dels testimonis en vídeo que l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura va ampliant a poc a poc en el primer mapa multimèdia de missioners catalans al món, disponible al web missioners.cat.

Veure la fe