Vés al contingut

notícies relacionades

"El papa Francesc té el 'do' de l'acceptació"

El director del diari Osservatore Romano explica a Barcelona la informació vaticana (Miriam Díez –OBS Blanquerna) El papa Francesc té la “gràcia” de “mostrar la cara més amable de l'Església Catòlica”. Ho va dir ahir dimarts el director del diari de la Santa Seu, Giovanni Maria Vian, en una xerrada sobre 'Informació des del Vaticà' organitzada al Palau Macaya per la Societat Econòmica Barcelonesa dels Amics del País.

Pelegrinatge periodístic a la terra de sant Pau

(Catalunya Cristiana) La llibreria La Capona de Tarragona va acollir la presentació d’En Tarso ya no suenan las campanas (Editorial Khaf), obra del periodista i escriptor Arturo San Agustín. El llibre recull les vivències del mateix autor i de l’arquebisbe Jaume Pujol durant el pelegrinatge a Turquia, les terres que van veure néixer sant Pau.

Arturo San Agustín: “Jaume Pujol és un bisbe dels que creuen”

(CR) Aquest dimecres es va presentar a la llibreria Claret de Barcelona el llibre de l'arquebisbe Jaume Pujol, Records i esperances. L'obra és un testimoni de la trajectòria personal i pastoral de l'arquebisbe de Tarragona i una selecció d'alguns textos i homilies.

Veure la fe