Vés al contingut

notícies relacionades

El GTER compleix 10 anys de treball en diàleg interreligiós

(Grup de Treball Estable de Religions) L'any 2004 es va crear un nou paradigma de relacions entre les religions, entre els creients i la resta de la societat civil: els líders religiosos de les confessions catòlica, protestant, musulmana, jueva i ortodoxa, conjuntament amb la resta de les seves comunitats, van adquirir la responsabilitat sentida d’implicar-se i d’establir relacions i llaços amb els altres, creant el Grup de Treball Estable de Religions, el

Sor Lucía Caram posa les mans al foc pel president Mas

(David Casals –CR). Sor Lucía Caram ha assegurat aquest dijous que ella posa les seves mans al foc pel president Artur Mas i que sap que no se les cremarà. Després de valorar la honestedat, senzillesa i humilitat de Mas, ha conclòs que el debat sobiranista està ben encarrilat i ha destacat que el president és un home que "mai claudica" i que està disposat a "sacrificar la seva vida" per Catalunya.

Restaurat el campanar romànic de la Catedral de Sant Pere de Vic

(Obra Social La Caixa) Aquest cap de setmana s’ha inaugurat la restauració del campanar de la Catedral de Vic. Aquesta restauració ha estat possible gràcies a l'acord entre l’Obra Social ”la Caixa”, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Bisbat de Vic, i s'emmarca en el Programa Romànic Obert, que té com a objectiu donar un impuls a la restauració i conservació d’aquest important llegat patrimonial.

panoràmica

Veure la fe