Vés al contingut

notícies relacionades

Si no resen, almenys que riguin

(Jordi Llisterri-CR / Premià de Dalt) “L'alegria cristiana està acompanyada del sentit de l'humor, tan destacat, per exemple, en sant Tomàs Moro, en Sant Vicenç de Paül o en sant Felip Neri. El mal humor no és un signe de santedat”. Així ho diu el papa Francesc en el número 126 de la seva exhortació apostòlica sobre l’alegria de la santedat Gaudete et Exsultate.

"Si els religiosos vivim la trobada amb Jesús, no necessitem fer 'risoteràpia'"

(Laura Mor –CR) El president de la Conferència Espanyola de Religiosos (CONFER), el claretià Luis Ángel de las Heras, ha descrit l'estil propi de la vida consagrada en base a la coherència, la veritat i la simplicitat, i ha demanat a les comunitats de religiosos “no forçar l'alegria” perquè considera que “l'alegria perfecte és conseqüència d'una trobada personal amb Jesús”.

Canòlich: desbordats per una experiència d'Església “creativa, nova i oberta”

(Laura Mor –CR/Sant Julià de Lòria, Andorra) Han encertat el codi: el llenguatge musical ha fet arribar el missatge de l'Evangeli a molts joves que potser no se sumarien a d'altres propostes més convencionals. El bisbat d'Urgell ha assumit el risc i ha quedat quasi desbordat pel constant degoteig de participants.

Una missionera del Cor de Maria assegura "rebre el cent per u del poc entregat"

(Delegació de Missions de Lleida) 'Reneix l'alegria' és el lema de l'actual campanya del DOMUND, la Jornada Mundial de les Missions. En aquesta ocasió, la delegació d'aquest àmbit del bisbat de Lleida va preguntar a una de les seves missioneres com és això de viure l'alegria en el terreny de la missió. Montserrat Calderó Giménez (Lleida, 1951) ho respon així en aquesta carta:

Veure la fe