Vés al contingut

notícies relacionades

Columbari a les parròquies: “No ens quedem només amb un consol psicològic i afectiu”

(Laura Mor –CR/Reus) Un espai privilegiat, obert i accessible, al bell mig de la ciutat, per recordar, sense pressa, amics i familiars que ja han mort. La setmana en què els cristians celebren la festa de Tots Sants i el Dia dels Difunts, visitem el columbari de la parròquia de Sant Joan Baptista de Reus. Com a comunitat cristiana han sabut acompanyar el dol i donar dignitat a la mort.

La Unió de Religiosos proposa “creure amb els joves”

(Laura Mor –CR) La Unió de Religiosos de Catalunya també mira els joves. Ho fa el curs en què el Vaticà els dedicarà un sínode específic. “Preguem Déu que ens ajudi a encertar el plantejament i a superar formes obsoletes d’abordar-lo” ha demanat el president de la URC, Màxim Muñoz.

Com és un bon líder pastoral?

(Laura Mor –CR/Terrassa) Escolta amb atenció, detecta necessitats i acompanya amb actitud de servei. Són trets bàsics d'un bon líder. ESADE, l'escola de negocis dels jesuïtes, i la Cova de Manresa han llançat una proposta al conjunt de diòcesis amb seu a Catalunya per formar en lideratge els rectors de les parròquies. I el bisbat de Terrassa és el primer que s'hi ha sumat.

Sant Feliu ofereix atenció post-avortament

(Bisbat de Sant Feliu) La Delegació de Família i Vida del bisbat de Sant Feliu de Llobregat ha posat en marca el Projecte Raquel, destinat a ajudar les persones que han viscut o han estat afectades per un avortament, sigui quin sigui el grau de participació.

Vedruna Manresa: "Som pedagogs de l'exemple"

(Laura Mor i M. Eulàlia Muntané –CR/Manresa) Parlar de la vocació educativa i fer-ho en primera persona "és molt difícil". Així ho ha reconegut, sorpresa, Alba Company, que és mestra d'anglès i de religió d'Educació Primària i coordinadora de pastoral a l'escola Vedruna Manresa. Amb aquesta entrevista comencem una petita col·lecció de converses sobre l'educació a l'aula. I ho fem de la mà de professors que senten passió per la seva feina.

panoràmica

Veure la fe