Vés al contingut

notícies relacionades

Montserrat relata com va afrontar una denúncia d'abusos fa 20 anys

(CR) L'Abadia de Montserrat ha fet públic un comunicat en el que relata amb tot detall una denúncia d'un cas d'abusos de fa més de 20 anys. La presumpta víctima, Miguel Ángel Hurtado, i la seva família, han tingut durant aquests anys una atenció constant de la comunitat i concretament amb l'abat, Josep M. Soler.

La presidència litúrgica, a estudi a Montserrat

(Abadia de Montserrat/ CPL / ISLB) A partir de dilluns, del 6 al 10 de juliol, tindrà lloc a Montserrat la 37ena edició del Curs de Litúrgia d’Estiu, que enguany té com a lema: "La presidència litúrgica". Aquest curs, que organitzen el Centre de Pastoral Litúrgica i l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona, està obert a tots aquells sacerdots, religiosos i religioses, i laics i laiques interessats a aprofundir en la litúrgia o als qui ja l’estudien acadèmicament.

Romero a Montserrat

(Abadia de Montserrat) El pare Bernabé Dalmau, monjo de Montserrat i director de la revista Documents d’Església, ha escrit l’única biografia existent en català sobre l’arquebisbe Óscar Romero, que serà beatificat el proper 23 de maig.

Veure la fe