Vés al contingut

notícies relacionades

Les marianistes celebren 200 anys: “Volem fer el que Jesús ens demana”

(Laura Mor –CR) Són discretes i no fan gaire soroll. Però sí molta feina. Entre els barris de la Verneda i el Clot, a Barcelona, hi ha una petita comunitat de religioses dedicades a l'ensenyament. Viuen al cinquè i al sisè pis d'una escola amb 720 alumnes, l'Adela de Trenquelléon. Són les Filles de Maria Immaculada, conegudes com a religioses marianistes, i aquest dimecres inauguren a Catalunya el bicentenari de la seva fundació.

200 anys fent "una escola per a tothom" a l'Escola Pia de Sant Antoni

(Jordi Llisterri -CR) Diuen que en l'edifici actual, construït després de la setmana Tràgica, van fer l'Església al primer pis, a veure si així no la cremaven. L'Escola Pia de Sant Antoni s'ha hagut de refer diverses vegades però pesa més el que ha quedat de la seva feina en la formació de nens i en la seva implicació al barri, que els "accidents" revolucionaris.

Les cases salesianes posen en marxa el Bicentenari de Don Bosco

(Carlos Martín –Salesians) Comencen els actes d'inauguració del Bicentenari de Don Bosco a les presències salesianes de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora. Cada casa es prepara per viure aquest esdeveniment que culminarà el proper 16 d'agost de 2015, dia en què se celebren els 200 anys del seu naixement.

panoràmica

Veure la fe